Saturday, 18 March 2017

Senarai Tempat Kursus Autocad Di Malaysia

*sila klik imej di atas untuk gambar yang lebih besar dan jelas.

Nota 1: Maklumat di atas hanya merujuk kepada sumber carian internet. Untuk keterangan lanjut, sila hubungi tempat yang menawarkan kursus autocad tersebut.

Nota 2: Tempat-tempat yang disenaraikan di pilih secara rawak dan tidak meliputi keseluruhan kawasan. Kemaskini akan dilakukan dari masa ke semasa.





30 comments:

  1. salam & hye. sy pelajar business...bole join kursus ni tak? hehehe

    ReplyDelete
  2. As'salam...says bminat tuk blajar AutoCAD secara part time

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. boleh beri cara utk dihubungi

      Delete
  3. sy brminat utk belajar autocad nie... tp saya menetap di ipoh... blh tuan hubungi sya di no 0175338068

    ReplyDelete
  4. Saya ingin belajar autocad sambilan di area n9 ada ke? dimana? kalau ada tolong bagi tahu saya di 0196512261

    ReplyDelete
    Replies
    1. diharap pihak tenaga pengajar yg berhampiran dengan en akan menghubungi seberapa segera mungkin :)

      Delete
  5. sy berminat untuk mengikuti kursus autocad nih. sy menetap di bangi. masih available ke kursus autocad pd bulan februari 2015?

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih available lagi.. encik boleh hubungi no 010-2811844 untuk maklumat lanjut. tkasih :)

      Delete
  6. Replies
    1. ya, ada. kat PSDC Bandar Bayan Baru.

      Delete
  7. bagaimana dengan harga yuran?

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh hubungi pusat autocad yg berkaitan utk detail ttg kdr yuran dan sebginya

      Delete
  8. as`slm...area melaka ade x bos...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, setakat ni blum ade lagi kt melaka, insyaAllah akan diusahakn

      Delete
  9. As salam sy berminat untuk mengikuti kursus autocad nih. sy menetap di puchong. masih available ke kursus autocad? ada x kat area puchong atau yg berdekatan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam. Di Puchong ade tuan. Blh hubungi 0102811844 utk maklumat lanjut. tkasih.

      Delete
  10. slam,kalau autocad di psdc peneng masih ada permohonan?..macam mana nk mohon

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam. cik blh cube tel no yg diberikn btanyakn ttg lbh detail kpd mrk. tkasih.

      Delete
  11. Salam di melaka ade kelas belajar autocad ke? berminat nak belajar

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..setakat ni kt melaka blum ada lagi..jika dh ade nanti sy akan bgtau :)

      Delete
  12. Assalam area kedah ada x kursus ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..utk area kedah blum ade setakat ni...akan diberitahu jika ada nanti.tkasih.

      Delete
  13. SAYA SEKARANG TAHU LUKIS PLAN METAL STAMPING 2D GUNA AUTOCAD 2007 TAPI 3D TAK TAHU GUNA

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna autocad version 2012 ke atas 3d lebih mudah

      Delete
  14. Bahagian kuala Terengganu takde ke. Sy dah lama duk cari nak belajar AutoCAD 2D&3D sampai pandai. Ni no sy 011-25703969

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuala terengganu blum ade lagi...dh ade nnti sy akn masukkn dlm list

      Delete
  15. Saya berminat mempelajari autocad.Di Melaka ada tak kursus ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. melaka blum ade lagi...dh ade nnti sy akn masukkn dlm list

      Delete