Tuesday, 14 April 2015

Masih Lagi 3D Studio Max MentalRay Rendering


Seperti yang dikhabarkan oleh tajuk entry di atas, yup.. aku masih  terkongkong dengan dunia mentalray rendering lagi. Ohh.. bila agaknya ye aku boleh melangkah lebih gedebanze (advance) lagi dengan Vray Rendering contohnya. Ikut pada keinginan memang lah bergemolak tak sabar, namun ape kan daye ku ini.. bilalah ade rejeki machine aku ni boleh di upgrade ke high end punye processor, wallahualam!

Nota: bagi yang kerje makan gaji, tentu arif dengan perkataan PERKESO dalam image di atas tu. haa.. jika melalui bangunan diorang kat ampang tu, jika ternampak logo lama depa dah ditukar baru, jangan lupe contact bagitau kat aku ye.. hehe!!